e
Banner

Etiketler: yeni görev



Brisa’da Üst Düzey Atama


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Lastik

Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, yeni oluşturulan Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı.




Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölgesi CEO’su Gökçe Şenocak oldu


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Lojistik

Prometeon Tyre Group, Gökçe Şenocak’ın Prometeon Türkiye, AFME (Afrika, Orta Doğu), Rusya, CIS (Orta Asya ve Kafkaslar) Bölgesi’nin yeni CEO’su olarak atandığını duyurdu. Şenocak, görevi Ekim ayı itibarıyla Antonio Dolgetta’dan devraldı.




Çobantur Boltas'ın Türkiye Operasyon Başkanı Cumhur Erzurumluoğlu oldu



Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, şirketin Türkiye Operasyon Başkanı olarak atandı. Erzurumluoğlu, 28 yıllık kariyeri boyunca Çobantur Boltas’ta birçok farklı görevler üstlendi.
 




Borusan Lojistik’ten üst düzey atama



Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Lojistik, Esen Öz Tekayak’ı Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atadı.




Hakan Arıkan'a TruKKer'da yeni görev


Yayın: 03-01-2023

Dubai merkezli dijital taşımacılık platformu TruKKer, büyüme stratejisi doğrultusunda yeni açılımlara imza atmaya devam ediyor. Türkiye’de faaliyete başladığı Ağustos 2021 tarihinden bu yana TruKKer Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Hakan Arıkan; Trukker Türkiye, Doğu Avrupa ve BDT’den Sorumlu Genel Müdür olarak atandı. Arıkan, kendisine bağlı bölgelerin yönetimini Türkiye üzerinden yürütecek.




Ali Türk, THY'de Kargodan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu


Yayın: 02-01-2024
Kategori: Havayolu

THY'den yapılan açıklamada, 7 Ekim 2016'dan buyana Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turhan Özen'in yerine 1 Ocak 2024 itibarıyla Ali Türk’ün atandığını duyuruldu.